RATZMATAZZ

Reservation


1
. Det er tilladt at reservere unger hos mig men det kan først ske når parringen er offentliggjort.
- Dette for at sikre at alle får lige muligheder for at reservere en rotte - dvs. at mine venner ikke kommer over folk vi ikke kender.
Dog bliver udstationeringshjem og evt. udlåner af han sat højest op på listen.
2. At reservere en rotte hos mig er gratis og man kan altid hoppe af igen - vel og mærke før ungerne er blevet 5 uger hvis reservationen er sket efter den 3. uge
3. Ved reservation før kuldet er født kan man hoppe af inden kuldet er blevet 3 uger. Er situationen som ovennævnt at man har reserveret efter den 3. uge så kan man hoppe af inden den 5. uge
2 og 3 er for at sikre at vi ikke står tilbage med en rotte som vi troede var solgt og så på ny skulle sætte ungen til salg
- Der kan selvfølgelig ske uventede ting som gør at situationen ikke "bare" er en simpel framelding og så vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at være så fair som muligt for alle parter.

4. Alle som har reserveret bør holde dem selv opdateret via hjemmesiden eller Gnaverforum.dk
5. Det offentliggøres ikke, hvilket nummer man står som på listen
6. Der bliver taget i mod max 5 reservationer for hvert køn.


Valg af unge(r)

Når du når så langt at det er tid til at vælge din(e) unge(r) så vil du få en henvendelse pr. mail eller pb via fora hvor der står at det er din tur :)
Hvis ikke du har svaret i løbet af 3 dage så går turen videre da der står andre på listen og de også skal have lov at vælge deres unge(r) i god tid.
Det er desværre beklageligt og sætter jeg ungen til salg hvor den så bliver taget, og den "rigtige" køber derefter tager kontakt er der intet jeg kan stille op, så husk at svar på mailen! :)

Der bliver som regel valgt unger omkring 2-3 ugers-alderen.

hvis du ved at du ikke er hjemme på det tidspunkt (enten er på ferie eller bare er optaget alle de dage pga. vigtige personlige årsager) så bliver der self. taget højde for dette bedst muligt, hvis dette oplyses.

Interesseret i at reservere?

Så skal du sende os en mail (på ratzmatazz@live.dk ) med et udfyldt reservationsskema (det er tilladt at kopiere reservationsskemaet over i mailen) :

 1. Dit fulde navn:
 2. Fulde adresse:
 3. Hvor længe har du haft rotter?:
 4. Hvor mange har du nu?:
 5. hvor mange rotter vil du reservere?:
 6. Fra hvilket kuld?:
 7. Hvilket køn?:
 8. Hvilken variant vil du foretrække? (det er ikke sikkert at ønsket kan opfyldes):
 9. Hvilket bur anvender du til dine rotter?:
 10. Hvilket foder giver du dine rotter?:
 11. Har du intentioner om at avle på en rotte herfra hvis den viser sig egnet?:
 12. Din e-mail:
 13. Din alder:
 14. Tlf. eller mobil nr.:
Du er selvfølgelig mere end velkommen til at skrive en masse andre ting der falder dig ind om dig selv eller dit rottehold hvis du lyster :)

© Ratzmatazz 2010