RATZMATAZZ
Picture

Alenya
Slagelse

Mille er et utroligt varmt og hjælpsomt menneske, hun giver en hånd hvor end hun kan og har bla. hjulpet mig ved at udlåne hanner til hele 3 (indtil videre) kuld her hos Ratzmatazz. Jeg er hende utroligt taknemlige og håber at venskabet fortsætter længe endnu.
Udover at selve personen bag opdrættet er helt fantastisk er kvaliteten af unger og levevilkårene for hendes voksne rotter helt i top.
Mille har de flottesete og lækreste rotter og hun kan varmt anbefales af mig hvis man vil anskaffe sig (flere) rotter :)
Picture

NoiaRats
Albertslund

Helle har været SÅ venlig overfor mig og hun har de største bamse-totter. Hun kan virkelig noget med rotter og det er min Twingy et klart bevis på - hun er den største puttetot og magen til nusseglad pige finder man simpelthen ikke.
NoiaRats kan varmt anbefales! :D

Picture

LUX Rotter
Aalborg

Et rigtig godt opdræt af sunde og utroligt smukke rotter :)
Personerne bag opdrættet er virkelig søde og ekstremt hjælpsomme og man ved med det samme at de holder utroligt meget af alle deres dyr :)
LUX havde en rotte fra os og jeg er fuldstændig sikker på  engang at skulle få en LUX-tot hjem :)
Picture

Blackie's Tamrotter
Albertslund

En meget hjælpsom person med nogle fuldkommen fantastiske totter som ikke er til at stå for :) Jeg havde Qute herfra og hun var virkelig en ener :')

Rotter På Loftet
Gentofte

Tine er et virkelig skønt menneske og hun har hjertet med i alt hvad hun foretager sig. Hun elsker virkelig sine dyr og det kan man tydelig mærke. Tine er utroligt gæstfri og man kan nærmest til hver en tid nusse hendes dejlige rotter.
De bliver virkelig passet godt på og hun er også meget imødekommen overfor nye ting og sager. Et besøg hos Tine kan helt klart anbefales

Gitte's Rattery
Ribe

Gitte har nogle utroligt lækre, skønne og dejlige rotter. Hun giver altid en hånd hvor den kan bruges og er et rigtig sjovt og skønt menneske.
Gitte har nogle fantastiske kuld og de kan kun anbefales videre med stor entusiasme. Hun er super nem at få fat i, er aktiv på b.l.a Gnaverforum og man kan bare mærke hvor glad hun er for sine rotter og det er skønt at være vidne til.
Picture

Congratz
Bagsværd

Nogle fantastisk smukke og sunde rotter - skønne mennesker der står bag og jeg har jo selv i alt 3 totter derfra :D
Congratz kan anbefales, jeg er personligt enormt glade for mine lækre og skønne rotter derfra.
 


Fælles for alle er at de betyder meget for mig og at jeg håber at vi vil se meget til hinanden i fremtiden - de har nogle fantastiske rotter og de af dem som avler kan helt klart anbefales :)

© Ratzmatazz 2010