RATZMATAZZ

Salgsbetingelser

Jeg forbeholder os retten til at afvise en køber uden grund hvis jeg ikke er interesseret i at handle med denne.
Er køber under 18 kræves en værges underskrift ved salg.

Mulig avlskontrakt

1. Jeg forventer at de rotter jeg sælger får de bedste levevilkår hos køber(eks. god mad, masser af kontakt og opmærksomhed og at rotten kan sammen med dine andre rotter o.s.v). Er du i tvivl om hvilken mad du skal give dine rotter så er du mere end velkommen til at kontakte mig og stille spørgsmål – også gerne om andre ting ;)
Men hvis ovenstående med gode levevilkår ikke overholdes gør jeg opmærksom på at jeg er i min fulde ret til at kræve rotten tilbage!

- dette er dog kun gældende hvis en situation kører helt af sporet. Jeg har ikke i sinde at komme uanmeldt og fjerne rotten. Der vil blive tjekket grundigt på sagen og der vil blive krævet et besøg hvis jeg får mistanke om at rotten ikke bliver behandlet ordentligt.

2. Hvis du beslutter dig for at videregive/sælge en rotte der er købt fra mig skal du have min samtykke først. Jeg skal godkende den nye overtager. Jeg vil muligvis også gerne have rotten tilbage igen.

3. Skal rotten omplaceres følger kontrakten med til den nye køber for fortsat at bevare rottens velvære.

4. Købere uden rotter i forvejen skal købe mindst 2 rotter af mig da rotter er meget sociale.
Ellers skal jeg have dokumentation for at du er i gang med at købe en anden rotte fra et andet opdræt så jeg er 100 % sikker på at rotten ikke kommer til at gå alene.
Folk med rotter i forvejen må selvfølgelig købe det antal der passer dem og er til salg.


5. Hvis rotten skal aflives af en eller anden grund eller dør vil jeg meget gerne have det at vide som en af de første. Jeg ønsker ikke at læse det på nogle rottefora. Ring dag som nat! – det vil betyde alverden for mig.

6. Ved udlandssalg:
 Jeg skal hver 6 måned have oplysninger om helbred og diverse. Jeg sælger gerne til udlandet men dette er en betingelse da jeg skal sikre mig at udenlandske købere overholder evt. aftaler.


7. Jeg forventer at blive opdateret en gang i mellem. Jeg er da også interesseret i et par hyggebilleder hvis du og din rotte har lavet noget rigtig sjovt en dag. Men det er absolut ikke et krav.
Når rotten er blevet 1 år gammel vil du få tilsendt et opdateringsskema (mail, post) – dette skal udfyldes da det er vigtigt at vide hvordan mine solgte rotter har det så jeg evt. kan lukke en linje grundet f.eks. aggressivitet.

8. Avl
Jeg sælger som udgangspunkt unger med mulig avlstilladelse, da jeg mener at hvis man stoler nok på køber til at kunne tage sig af rotten og vide diverse ting, som i mine øjne gør køber egnet til at få rotter fra os, så må køber også være i stand til at vurdere om en rotte senere hen er egnet til avl. Du skal dog min. have samme retningslinjer ift. avl som jeg.
- Det kan dog godt ske at en rotte bliver solgt på kælekontrakt hvis jeg laver kuld med andre avlere som kræver dette.
Jeg kræver at blive informeret hvis du har tanker om at bruge en rotte fra mig i avlen. Dette skal gøres før en evt. offentliggørelse.
Jeg vil gerne være med ind over og godkende partner - Dette vil naturligvis blive vurderet på en fair måde og med et objektivt syn fra min side.

9
. Hvis der af en eller anden årsag skulle komme et avlsforbud på en af mine linjer så forventes det at det bliver overholdt! Også hvis det er med tilbagevirkende kraft! - der vil aldrig blive lagt avslforbud med mindre det er alvorligt og avlsforbud bliver ikke lagt herfra pga. intriger eller andet som ikke har med rotterne at gøre.

10
. Ved videreavl på en TAZZ rotte skal jeg godkende hvem der må få rotter til avl fra kuldet. (dette for at sikre at avlsrotter ikke vil blive mishandlet så linjerne ødelægges - du er selvfølgelig også med til at bestemme omkring avlsrotter.)

11
. Efterkommere fra en TAZZ rotte skal sælges på samme betingelser som  den solgte TAZZ rotte blev solgt på.


12. Ved udstationering:
De samme betingelser gælder bortset fra at rotten er gratis. I princippet tilhører rotten stadig Ratzmatazz men bor her ikke. Parringer bliver delt sådan at køber får 1 parring og jeg får 1-2 parringer hvis rotten ellers viser sig egnet.


13. En kælekontrakt indebærer at rotten ikke må avles på - en kælekontrakt er ikke det samme som et avlsforbud!


14. Bliver disse betingelser ikke overholdt er man ikke længere velkommen hos Ratzmatazz, og jeg gør opmærksom på at jeg kan vælge at gøre en sag ud af et mundtligt og skriftligt aftalebrud!

- Disse betingelser vil du ved køb skrive under på, på en såkaldt kontrakt.

Priser:
1. Jeg tager 180 kr. for alle mine rotter uanset variant.
2. Hos mig betaler du kontant ved afhentning – dvs. ingen bankoverførsel (med mindre der er tale om salg til Jylland og rotten bliver transporteret af andre. Så er bankoverførsel nemmest for begge parter)© Ratzmatazz

Copyright: Ingen billeder eller tekst må tages fra denne side uden skriftlig tilladelse fra Ratzmatazz
Faune Martin